Vår viktigste oppgave er å få deg til å føle deg trygg og ivaretatt


Tannlegeskrekk – odontofobi på fagspråket – er noe mange sliter med. For noen gjelder det selve tannlegebesøket, mens for andre er det spesifikke deler av behandlingen – som sprøyter, boring eller smerte – som trigger fobien. Vi har lang erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Tannlege Lukas

Du kan snakke med oss – vi er her for deg

Noe av det aller viktigste for oss er at du som pasient skal få en positiv opplevelse når du besøker vår klinikk. Vi setter pris på at du er åpen med oss om dine redsler, og vil alltid forsøke å tilrettelegge så godt som mulig for deg.

Vi gjør ingenting uten å gi beskjed først

Det er viktig for oss at du vet at vi aldri starter en behandling uten å informere deg først. Noen pasienter med tannlegeskrekk ønsker at vi snakker minst mulig, mens andre vil holdes informert om hver minste bevegelse. Vi har full forståelse for begge deler.

Sier du stopp, så stopper vi

Synes du behandlingen blir for ubehagelig, kan du gi oss en lyd eller et tegn med hånden, så tar vi en pause til du er klar igjen. Vi tar den tiden vi trenger – det er aldri noe hastverk hos oss.

Hva hjelper mot tannlegeskrekk?


Det er svært individuelt hva som hjelper for pasienter med tannlegeskrekk, men vår erfaring er at følgende tips kan gjøre opplevelsen bedre:.

Tannlege Lukas

Har du noen spørsmål rundt behandlingen?


Kontakt oss gjerne for å få svar på dine spørsmål. Vi lover å passe godt på deg når du sitter i stolen hos oss!

 

Kontakt oss