Velkommen til ny klinikk!

Lukas Moser åpner ny klinikk i Vestby!

Lukas har lang erfaring som kjeveortoped og er godt kjent i Vestby. Vi ønsker velkommen til den nye klinikken i Vestheimveien  33.

Vi tar imot gamle og nye pasienter og fortsetter selvsagt med den gode kvalitetsbehandlingen vi har blitt kjent for hos både henvisende tannleger, tidligere pasienter og deres foreldre.

HAR DU FÅTT HENVISNING TIL KJEVEORTOPED AV DIN TANNPLEIER / TANNLEGE?
Vennligst tar kontakt med kjeveortoped Lukas Moser (tlf 67 56 11 11) og avtal en time til konsultasjon. Vi tar et røntgenbildet og sammen vurderer vi ditt behandlingsbehov og planlegger videre behandling.

ER DET LOV Å BYTTE KJEVEORTOPED DERSOM EN ALLEREDE ER I BEHANDLING?
Du har selvsagt lov å bytte kjeveortoped, dersom du ønsker. Ved et bytte har du krav å få utlevert alt av dokumentasjon (røntgen, foto, gipsmodeller) i tillegg til en utskrift av din pasientjournal.

Hvis du velger å fortsette allerede påbegynt behandling med Lukas Moser, vil du beholde akkurat samme behandlings- og nedbetalingsplan som avtalt.

Vi gleder oss å bli kjent med deg og til fortsatt samarbeid med nåværende pasienter og samarbeidspartnere. Våre verdier: god og tydelig kommunikasjon, forutsigbar behandling og gode behandlingsresultater vedvarer, slik at du kan smile til verden og verden smiler til deg…

KONTAKT:

Hjertelig velkommen til våre nye lokaler i Vestheimveien  33 (kart)
(Tidligere lokaler for den offentlige tannhelsetjenesten.)

Ring oss gjerne på: 67 56 11 11
Eller send en e-post til: post@lukasmoser.no